Waar het begon en wie is ‘Horecainventaris.nl’ nu?
“Waar het begon, haha…? Mijn reis begon met een stevige basis in de horeca. De middelbare hotelschool en jarenlange ervaring in de branche hebben me een schat aan kennis opgeleverd.
Eén van de dingen die mij opviel, was dat de aanschaf van horeca apparatuur vaak buiten proportie duur is en veel gevallen lang niet aan het einde van zijn levens cyclus is, wanneer het wordt ‘afgeschreven’. Zonde, dat kon beter.
Hierom ben ik toen begonnen met het demonteren van bedrijfskeukens in zorginstellingen en ziekenhuizen. Mijn horeca-achtergrond gaf me een voorsprong in het begrijpen van de apparatuur en dat opende nieuwe mogelijkheden.
Samen met mijn huidige compagnon hebben we in een tijdsbestek van 10 jaar onze zaak laten groeien van bescheiden 100 m2 naar een indrukwekkende showroom van 1200 m2. Hier vind je zowel nieuwe als gebruikte A-merk apparatuur. Die 10 jaar ervaring in verkoop heeft me inzicht gegeven in wat mensen zoeken. Door onze demontage-activiteiten begrijp ik bovendien als geen ander hoe een keuken efficiënt ingedeeld kan worden. Dit stelt me in staat om met onze klanten mee te denken en samen te werken aan de perfecte keukenroutine, of het nu om een nieuwe inrichting gaat of het upgraden van een bestaande keuken.